Siegersma Voegwerk  
      Voegwerk    
           
     

Bij restauratie- en renovatiewerkzaamheden is het vanzelfsprekend dat het nieuwe voegwerk naadloos aansluit op het bestaande gevelwerk, om zo tot een mooi geheel te komen. Of het nu om nieuwbouw of monumentale panden gaat: wij kunnen al het denkbare voegwerk voor u zetten en informeren u graag naar de mogelijkheden.

Deskundigheid
Oud voegwerk uithakken vereist deskundigheid. De keuze in de gereedschappen en werkmethode bepaalt een al dan niet perfect resultaat. Bestaande voegen verwijderen en herstellen kan op verschillende manieren. Meestal wordt voor het verwijderen een elektrische hakhamer of luchthamer gebruikt. Smalle voegen, of voegen van oude en monumentale panden, worden uitgeslepen met een diamantschijf. Tijdens het uitfrezen wordt gebruik gemaakt van een afzuigingsysteem, om stofoverlast tot een minimum te beperken.

Strak eindresultaat
Meestal bestaat circa 25 procent van een gevel uit voegwerk, wat het zeer bepalend maakt voor het aangezicht van uw woning of pand. De keuze voor een voeg kan een gebouw maken of breken.

Daarom besteden wij veel aandacht aan de kleur en soort van de voeg, om tot een mooi, strak eindresultaat te komen.
 
 
Voegwerk schoorsteen Berlikum
 
   
           
           
     
© Siegersmagevelrenovatie.nl - Tel: (06) 290 46 139 - Email: info@siegersmagevelrenovatie.nl - Design:Sjak!